Alle categorieën

Samenwerken! Jwell Machinery 2023 Shenzhen International Rubber and Plastics Exhibition Pre-Exhibition Training Meeting

Tijd: 2023-04-10 Hits: 40

De Adsale-tentoonstelling van 2023 staat op het punt van start te gaan op 17 april. JWELL is er klaar voor. We willen de wereld zien, nog belangrijker, laat de wereld ons zien!

pic-1

Vandaag kwam het marketingpersoneel van de acht grote fabrieken van JWELL bijeen in Liyang om meer te weten te komen over de nieuwste trends in de ontwikkeling van de sector en de technische voordelen van verschillende professionele bedrijven. Verschillende professionele bedrijven van JWELL hebben hun eigen onderverdeling vakgebieden. Voorzitter He Haichao beschreef het hele systeem van JWELL ooit als "een op platforms gebaseerde ecologische keten". Het doel van een grootschalige trainingsbijeenkomst zoals vandaag is het creëren van een platform voor het delen van leerervaringen voor alle marketeers. 2023 wordt een jaar vol kansen en uitdagingen. Op dit kritieke moment moeten we onze eenheid en samenhang tonen en in de sterkste houding verschijnen.

pic-2

Wij zijn er altijd van overtuigd dat we alleen door verenigd en agressief te zijn onszelf kunnen blijven overtreffen en onze klanten betere producten en diensten kunnen bieden. Of het nu op de tentoonstelling is of in het dagelijkse werk, laten we ons altijd houden aan de missie van het bedrijf: "het creëren van een intelligent mondiaal ecosysteem voor extrusieapparatuur", en streven naar een hoger niveau in de industrie met de ondernemingsgeest van doorzettingsvermogen, hard werken en innovatie!

Ten slotte brengt JWELL, als wereldwijde leverancier van totaaloplossingen op het gebied van extrusietechnologie, zijn nieuwe fotovoltaïsche energie-apparatuur voor nieuw materiaal, apparatuur voor medisch polymeermateriaal, apparatuur voor lichtgewicht composietmateriaal voor auto's, complete apparatuur voor biologisch afbreekbaar plastic, functionele film en andere intelligente apparatuur voor plastic extrusie en algemene oplossingen in verschillende segmenten van kunststofextrusie waren prachtig aanwezig op dit branche-evenement (JWELL-stand: 8J41&2J31). We hebben ook aandacht besteed aan de trend van nieuwe materialen en blijven op maat gemaakte en gespecialiseerde apparatuur lanceren in verschillende onderafdelingen van de kunststofextrusie-industrie om te voldoen aan de snelgroeiende behoeften van verschillende markttoepassingen.


Nieuwe productshow


EVA/POE productielijn voor zonne-inkapselingsfilms

pic-3


Wateroppervlak fotovoltaïsche drijvende lichaam holle vormmachine

pic-4


PP/PE backsheet productielijn voor fotovoltaïsche cellen

pic-5


CPP-CPE productielijn voor gegoten films


pic-6


Productielijn voor tandheelkundige vormgeving van TPU

pic-7


TPU medische filmproductielijn

pic-8


Productielijn voor medische verpakkingen


onbepaald


Productielijn voor medische precisiekatheters

onbepaald


Kunststof holle vormmachine voor medische bedden


onbepaald


PVC-buis Automatische bundelzakverpakkingsmachine

onbepaald


TPU onzichtbare autolak filmproductielijn

onbepaald


Extrusielijn voor strandstoelen van HDPE-microschuim

pic-14


PETG productielijn voor meubelfineerplaten

onbepaald


Biologisch afbreekbare plastic zetmeelvulling, gemodificeerde granulatielijn

onbepaald


Serie blaasvormbakken blaasvormmachine

onbepaald


HDPE met grote diameter pijp extrusie lijn

onbepaald

Populaire categorieën

Ontvouwen
whatsapp WeChat
TOP
0
Onderzoekmand
    Uw aanvraag winkelwagen is leeg