Alle categorieën

JWELL schonk een extrusietestmachine aan Jurong Vocational School Verdieping van de samenwerking tussen school en bedrijf

Tijd: 2023-02-17 Hits: 34

bit

1

Op 13 februari bracht een groep schoolleiders en leraren onder leiding van Chen Chunhua, de vice-directeur van de Jurong Secondary Vocational School, Wang Ping, directeur van het Admissions and Employment Office, en Zhu Yangxing, directeur van de Electrical Department, een bezoek aan Liyang JWELL Industrial Parkeer voor begeleiding. Liu Chunhua, algemeen directeur van JWELL Machinery, Yu Hui, minister van Personeelszaken, de heer Zang Guohua, hoofdleraar van JWELL Class, en uitstekende alumni van de Jurong Technical Secondary School heetten het onderzoeksteam hartelijk welkom.

2

JWELL Machinery werkt sinds 2001 samen met Jurong Technical Secondary School, beginnend met het regelen van studenten voor poststages. Na meer dan 20 jaar onderzoek en praktijk heeft het een diepgaand samenwerkingsmodel gevormd dat school en onderneming integreert, en is het begonnen met gezamenlijk onderwijs tussen ondernemingen en scholen. De weg naar talentontwikkeling.

3

Tijdens de bijeenkomst bespraken de leiders van Jurong Technical Secondary School met het senior management van ons bedrijf het professionele talenttrainingsplan en de curriculumconstructie van de JWELL-klas, zodat beroepsonderwijs nauwkeurig kan worden "verbonden" met de behoeften van ondernemingen.

4

"Train zelf gekwalificeerde praktische talenten!", JWELL Machinery houdt zich al vele jaren aan de weg van samenwerking tussen school en bedrijf en heeft verschillende soorten "JWELL Classes" opgezet. Sinds 2008 zijn er bijna duizend afgestudeerden bij JWELL binnengekomen. Veel functies in het bedrijf zijn de ruggengraat van het bedrijf geworden.

5

De rijke ervaring van de gezamenlijke talenttraining van school en bedrijf heeft JWELL doen inzien dat wat op papier wordt geleerd oppervlakkig is en in de praktijk moet worden gedaan. Wei Machinery schonk speciaal een extrusietestmachine aan de Jurong Technical Secondary School, in de hoop de door de onderneming geschonken trainingsapparatuur te gebruiken om de upgrade van de training, de upgrade van het curriculum, de upgrade van het leervermogen en de upgrade van het talenttrainingsniveau van de JWELL-klas van de school te realiseren. Samenwerking tussen school en bedrijf om samen talenten te cultiveren!

6

bit

Ontvouwen
whatsapp WeChat
TOP
0
Onderzoekmand
    Uw aanvraag winkelwagen is leeg