Alle categorieën
Jwell
Jwell
Jwell
Jwell
Jwell
Jwell DYPS-P-serie platenbreker
Jwell DYPS-P-serie platenbreker
Jwell DYPS-P-serie platenbreker
Jwell DYPS-P-serie platenbreker
Jwell DYPS-P-serie platenbreker

Jwell DYPS-P-serie platenbreker


Plaats van herkomst:China
Merk:Jwell
Certificering:ISO CE UL TUV
Concurrentie voordeel:
Hoge kwaliteit, hoge capaciteit, hoge stabiliteit, wereldwijde after-sales service, meer dan 30 jaar ontwikkelingservaring
Voeg toe aan mandje
Toepassingen

De breker van de Dyps-p-serie wordt gebruikt om het probleem op te lossen van het recyclen en breken van brede PP/ABS/PMMA, vellen, platen en geschuimde spoelen met een dikte van 0.2~3 mm.

Omschrijving

Vergeleken met de algemene breker, voegt deze breker een set tractie-apparaten toe, twee sets drukrollen toegevoegd, luchtdruk openen en sluiten, lineaire snelheid tot 30 m / min, waardoor de productie-efficiëntie wordt verbeterd, de hoofdas is gemaakt van hoog- kwaliteitsstaal, en is geverifieerd door dynamische en statische balans. De "V" -vormige snijtechnologie en het waterkoelsysteem van de doos voorkomen het fenomeen van oververhitting en vastplakken van het materiaal in de brekerholte. Ontwerp voor optimalisatie van de gereedschapsrust, het klauwmes kan door kracht worden verspreid, zodat het scheermes van elk mes verhoogt, geschikt voor het verpletteren van dik materiaal, materiaalkop van hard materiaalblok, verbetert effectief de snijkracht van het gereedschap, vermindert het probleem van gereedschapsslijtage. Volgens de eisen van de klant biedt het een complete set aggregaatzuigunit en stofafscheidingsapparaat, wat handiger in gebruik is.


Specificaties
MODELVOERMOND GROOTTE
(MM)
HOOFDMOTORVERMOGEN
(KW)
TREK DE STROOM UIT
(KW)
ROTOR EFFECTIEF
WIDTH
(MM)
UITGEVOERD (KG/U)
 DYPS-P 1000960 300 *37-4541000400
DYPS-P12001160 350 *45-555.51200500


Processtappen

vooruitgang(1)-1

Verzending

verpakking

Ontvouwen
whatsapp WeChat
TOP
0
Onderzoekmand
    Uw aanvraag winkelwagen is leeg