Alle categorieën
3D
3D
3D
3D
3D-printdraad / Automotive Tiny Tube-extrusielijn
3D-printdraad / Automotive Tiny Tube-extrusielijn
3D-printdraad / Automotive Tiny Tube-extrusielijn
3D-printdraad / Automotive Tiny Tube-extrusielijn

3D-printdraad / Automotive Tiny Tube-extrusielijn


Plaats van herkomst:China
Merk:Jwell
Certificering:ISO CE UL TUV
Concurrentie voordeel:
High quality,high capacity,high stability,worldwide after-sales service,more than 30 years developing experience
Voeg toe aan mandje
Toepassingen

De hoofdactiviteit behoort tot de productie van speciale apparatuur in de kunststofindustrie, waarbij de nadruk ligt op het leveren van een nauwkeurige complete set aan klanten kunststof extrusie-apparatuur productielijnen. Op dit moment hebben de productielijn voor verbruiksartikelen voor 3D-printers en de belangrijkste componenten die door het bedrijf zijn ontwikkeld, patentcertificering verkregen en worden de producten van het bedrijf veel gebruikt in 3D-printen, medische apparatuur, de industrie en andere gebieden.

Omschrijving

Jwell Machinery independently designed and developed this type of production line for processing 3D consumables, automotive tubes, air tubes and other products. By matching different structure of screw barrel can meet the PE, PP, PA, FPVC, PU, PLA, ABS and other raw materials for the high-speed extrusion of pipe or bar. They are characterised by high production speed, high precision, easy operation and easy maintenance. Minimising production waste, reducing running costs and taking up less space, this is the multifunctional machine of choice for customers.

Specificaties
Type Pipe diaextruderMaximale snelheidTotale kracht
JWS-PA-183-18mmJWS-45/3035 m / min40kw
JWS-PLA-3A1-3mmJWS-30/2850 m / min25kw
JWS-PLA-3B1-3mmJWS-45/30120 m / min40kw


Processtappen

vooruitgang

Beoordelingen
 • Dit is niet de eerste keer dat ik de machine van Jwell bestel.

  Dit is niet de eerste keer dat ik de machine van Jwell bestel. De machine is erg goed, eenvoudige bediening, langdurig gebruik. Sinds 2003 hebben we elkaar ontmoet in een plastic tentoonstelling. Het is een goede ervaring voor die tijd dat we samenkwamen om de pijpmachine te bespreken.

  George
  Frankrijk
 • Zeer goed apparaat!

  Zeer goed apparaat! Jwell is beroemd over de hele wereld. Ik geloof het bedrijf dat altijd goede bekendheid heeft. Ik hoorde Jwell van mijn vriend en hij zegt dat hij van jwell-mensen houdt. Daarom besloot ik een machine van Jwell te kopen, ik geloof mijn beste vriend en ik geloof ook Jwell.

  Sougé
  Ivoorkust
 • Goede kwaliteit, goede samenwerking.

  Goede kwaliteit, goede samenwerking. Het is een zeer prettige ervaring met Jwell. Alle mensen zijn erg aardig en verantwoordelijk. Kevi Zhou is zo geweldig gedurende mijn hele proces en was geweldig in communicatie. Ik hoop dat we een lange samenwerking kunnen hebben.

  Mohanmoud
  Egypte
Verzending

verpakking

Ontvouwen
whatsapp WeChat
TOP
0
Onderzoekmand
  Uw aanvraag winkelwagen is leeg