Alle categorieën

Jwell-mensen bereiden zich actief voor op de 5e China International Plastics Fair terwijl de lente opwarmt

Tijd: 2023-02-20 Hits: 39

pic-1

Het is het juiste moment om uit te varen. We bereiden ons actief voor op de China International Plastics Exhibition die van 25-27 februari in Nanjing wordt gehouden en kijken uit naar nieuwe kansen voor marktherstel. Jwell Machinery zal nieuwe apparatuur voor energiefotovoltaïsche materialen, apparatuur voor medische polymere materialen, biologisch afbreekbare plastic apparatuur, film en andere intelligente apparatuur voor plastic extrusie en totaaloplossingen in verschillende segmenten presenteren. U bent van harte welkom op onze stand in Hal 6.

pic-2

Jwell Machinery Manufacturing Co., Ltd., opgericht in 1997, is de vice-president van de China Plastics Machinery Industry Association. Het heeft 8 industriële bases in Chuzhou, Haining, Suzhou, Changzhou, Shanghai, Zhoushan, Guangdong en Thailand en meer dan 20 professionele dochterondernemingen, met een totale oppervlakte van meer dan 1,000 mu. Het bedrijf heeft meer dan 3,000 medewerkers en een groot aantal managementtalenten en zakenpartners die idealen, daden en professionele werkverdeling nastreven. Het bedrijf heeft zijn eigen intellectuele eigendomssysteem, met meer dan 1,000 geautoriseerde patenten, waaronder meer dan 40 uitvindingsoctrooien, en is sinds 2010 bekroond met "National High-tech Enterprise", "Shanghai Famous Brand" en "National Key New Product". National Key New Product" en andere onderscheidingen sinds 2010. Het bedrijf heeft een hoogwaardig onderzoeks- en ontwikkelingsteam en een team van ervaren mechanische en elektrische inbedrijfstellingsingenieurs, evenals een geavanceerde mechanische verwerkingsbasis en een gestandaardiseerde assemblagewerkplaats, die meer dan 3000 sets hoogwaardige kunststof extrusielijnen en complete sets spinapparatuur elk jaar.

De belangrijkste producten van het bedrijf zijn onder meer: ​​allerlei nieuwe apparatuur voor fotovoltaïsche materialen voor energie, apparatuur voor medische polymere materialen, complete sets van apparatuur voor biologisch afbreekbare kunststoffen, filmproductielijnen, allerlei extrusielijnen voor plastic buizen, extrusielijnen voor plastic profielen, extrusielijnen voor vellen; smeltgeblazen doek productielijnen; allerlei enkelschroefs- en dubbelschroefsextruders, allerlei soorten kunststof extrusiematrijskoppen, distributeurs, allerlei schermwisselaars, spiegelrollen, allerlei hulpapparatuur voor kunststofrecycling en allerlei soorten holle vormmachines voor kunststof, enz.


EVA/POE filmproductielijn voor zonne-inkapseling

pic-3


Holvormmachine voor fotovoltaïsche drijvende lichamen op het water

pic-4


PP/PE backsheet productielijn voor fotovoltaïsche cellen

pic-5


TPU tandheelkundige orthopedische filmproductielijn

pic-6


TPU medische filmproductielijn

pic-7


Medische verpakkingslijnen


pic-8Productielijnen voor medische precisiekatheters

pic-9


Holvormmachine voor medisch bed van kunststof

pic-10


Automatische verpakkingsmachine voor het omsnoeren en in zakken doen van PVC-draadbuizenpic-11TPU onzichtbare autolak filmproductielijn

pic-12HDPE enkelschroefs (schuim) extrusielijn

pic-13


PETG meubel fineer plaat lijn

pic-14


Biologisch afbreekbare, met zetmeel gevulde, gemodificeerde pelletiseerlijnpic-15Blow Moulding Tray-serie Holvormmachinespic-16


Extrusielijn voor HDPE-buizen met grote diameter


pic-17

Ontvouwen
whatsapp WeChat
TOP
0
Onderzoekmand
    Uw aanvraag winkelwagen is leeg